Marktplatz für Mitglieder Elternverein Trimstein

Auf Anregung eines Elternvereinmitglieds starten wir einen Marktplatz:

• Wer sucht ein Hüetimeitli für seine Kinder?
  • Wer hat einen Veloanhänger, den er nicht mehr braucht?
  • Wer hat ein grosses Ferienhaus gemietet und sucht noch Mitmieter?
  • und so weiter

Suche / Biete

Datum 10.06.2018

Autor Albertrer

Betreff How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

Antworten

The prostate related is an essential a part of a male's the reproductive system. It secretes fluids that assist the transportation and activation of sperm. The men's prostate can be found just before the rectum, below the bladder and all around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really miserable and inconvenient for that patient as his urinary system is directly affected.

The common prostate health conditions are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.

Prostate infection, often known as prostatitis, is easily the most common prostate-related problem in men younger than 55 years of age. Infections of the prostate related are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis could be the least common of most types of prostate infection. It is due to bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to help remedy the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is a condition of the particular defect inside gland and also the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be caused by trauma on the urinary tract or by infections from other areas with the body. A patient may feel testicular pain, lower back pains and urination problems. Although it is uncommon, it may be treated by removal of the prostate defect followed by the utilization antibiotics and NSAIDs to treat the soreness.

Non-bacterial prostatitis accounts for approximately 90% of most prostatitis cases; however, researchers have not to establish the causes of these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur as a consequence of unknown infectious agents while other think that intensive exercise and lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, a proper meals are important. These are some in the things you can do to maintain your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for our health and wellbeing and it'll also maintain the urinary track clean.

2. Some studies claim that a few ejaculations per week will assist you to prevent prostate cancer.

3. Eat pork in moderation. It has been shown that consuming over four meals of beef per week will heighten the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an effective diet with cereals, vegetable and fruits to make sure sufficient intake of nutrients essential for prostate health.

The most critical measure to adopt to make certain a normal prostate would be to select regular prostate health screening. If you are forty years of age and above, you should opt for prostate examination at least one time per year.

Datum 01.09.2017

Autor Nathalie

Betreff zu verschenken

Liebe Familien
Angefügte 3 Artikel suchen einen neuen Platz. Interessiert?
Bilder unter https://www.dropbox.com/sh/6klvextlofh83l7/AAB6BahpOwCar7DvuM7Xc2ifa?dl=0

TripTrap Rot gebraucht
Krabbeldecke von Ikea
Leere Legobox im klassischen Design

Liebe Grüsse, Nathalie

Fam
Familie Feierabend
Neuhusmatte 154
3083 Trimstein
Mob. +41 79 715 06 17

Datum 02.03.2018

Autor Matthias

Betreff Antw.:zu verschenken

Liebe Nathalie
ist dieser Beitrag noch aktuell?

Datum 25.10.2015

Autor Guldimann Ursula

Betreff Wunderschönes Occasionskinderhochbett aus massiver Buche hell

Antworten

Januar 2017: NOCH AKTUELL:
Kinder werden zu junge Erwachsene, unsere Tochter will sich von ihrem heissgeliebten Hochbett trennen. Das Bett weist keine Schäden und nennenswerte Kratzer auf.
inkl. Pult/Matratze/Bücherregal/Leiter/Beleuchtung unterhalb Bett/Gardinen zu verkaufen.
Originalphotos können unter ursi.guldimann@vtxmail.ch angefordert werden und bei Interesse, vor Ort besichtigt werden. Tel. 031 839 95 10 oder 079 173 29 14
Masse:
Matratze: (l x b): 200x90 cm
Bett ( H x b)150x100 cm
Pult (L x b x h) 130x75x66 cm

Datum 02.03.2018

Autor Matthias

Betreff Antw.:Wunderschönes Occasionskinderhochbett aus massiver Buche hell

Liebe Ursula
auch im 2018 noch aktuell?
bitte melden. Merci.

Datum 25.10.2015

Autor Guldimann Ursula

Betreff Kinder-Reitstiefel Marke Steets Gr. 33 + 39

Antworten

NOCH AKTUELL im Januar 2017:
Der Winter kommt bestimmt , auch beim Reiten....
Gut erhaltene Kinder-Winter-Reitstiefel Marke Steets Gr. 33 und Gr. 39.
Originalphotos bitte unter ursi.guldimann@vtxmail.ch anfordern.

Datum 06.05.2015

Autor Familie Riesen

Betreff Vermieten VW T5 California Comfortline DSG, 4 Plätze

Hallo zusammen!
Wir vermieten unseren VW T5 California Comfortline DSG, 4 Plätze, inkl. Küche und Kochutensilien, Besteck, Geschirr, Nespresso Maschine. Fahrradträger kann dazu gemietet werden. Ab CHF 780-- pro Woche, Mindestmietdauer 2 Tage. Weitere Infos unter www.cali-rent.ch oder 076 388 60 10. Früh buchen lohnt sich, würde uns sehr freuen!
Liebe Grüsse
Familie Riesen

Datum 17.07.2012

Autor Matthias Maurer

Betreff Festgedeck für Gäste IMMER WIEDER AKTUELL

Antworten

Bei uns in Trimstein an der Dorfstr. 10 hat es einen Schrank voll Teller, Tassen, Besteck und Gläser.
Statt beim nächsten Fest bei Dir zu Hause Wegwerfartikel einzukaufen, melde Dich bei uns und hole ab, was Du brauchst. Solange es sauber gewaschen retour kommt, sogar kostenlos!
Es reicht für 80 Gäste.